top of page

TANDEN BLEKEN

PEROXIDEVRIJ BLEEKGEL

Tanden bleken - witten

Een stralende glimlach is onmisbaar voor een verzorgd uiterlijk! We zien meer en meer het  belang van mooie, witte tanden. Wij kunnen met onze vernieuwde technologie je tanden op  een veilige manier witter maken. We bleken de tanden uitsluitend met een peroxidevrije  bleekgel. In deze bleekgel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit.  

Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen  voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben?
Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken  met de non-peroxide bleekgel in combinatie met ons vernieuwd bleekapparaat.


 

Hoe verloopt het tanden witten?  


Voor we starten met de behandeling wordt er een grondige analyse uitgevoerd.
We bespreken je wens en bepalen de kleur van je tanden met een shading guide.
Daarna mag u  de tanden poetsen met een foam toothpaste die ervoor zorgt dat de tanden worden  voorbereid op de behandeling.Deze foam toothpaste zal u na de behaneling, gedurende  twee weken dienen te gebruiken.
Wanneer de mondspreider en bleekgel zijn aangebracht  wordt de tandenlamp over de tanden geplaatst en dan is het enkel nog wachten op het gewenste resultaat.    


 

Voor wie is een tanden wit behandeling geschikt? 

De behandeling is geschikt voor iedereen ouder dan 18 jaar, zowel vrouwen als mannen.
De behandeling wordt toegepast op de natuurlijke tanden en niet op protheses.  

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?  

Na één sessie heb je reeds resultaat. Aangezien we met de laatste nieuwe peroxidevrije producten werken, is de behandeling pijnloos en kan je meerdere sessies achter elkaar laten  uitvoeren tot je het gewenste resultaat hebt.

Het effect van tanden witten blijft tussen 3 à 9 maanden behouden, naargelang de levensstijl (roken, koffie, etc). 

bottom of page