top of page

LASERONTHARING MET 3D DIAMOND LASER

Ontdek de nieuwste generatie op gebied van laserontharing!

Met de 3D Diamond laser ben je verzekerd van een behandeling van topkwaliteit. Het toestel  waarmee we werken is het meest geavanceerde model dat beschikt over een revolutionaire  techniek. Door te werken met deze ultra vernieuwde techniek garanderen we u een pijnloze, effectieve en veilige behandeling. Het toestel werkt met drie verschillende golflengtes. 

Hierdoor kunnen we alle huid- en haartypes behandelen. Daarnaast is het toestel voorzien  van een Sapphire ice-systeem waardoor de huid tijdens de behandeling wordt afgekoeld. Dit  zorgt voor een optimaal comfort.
Een ontharing met de 3D Diamond laser is pijnloos  waardoor de keuze snel gemaakt is. 


 

De oplossing voor ongewenste haargroei! 


Er zijn zeer veel tijdelijke methodes op de markt om ongewenste lichaamsharen te  verwijderen (scheren, waxen,…). Deze technieken kunnen voor irritatie zorgen en zijn  bovendien maar tijdelijke oplossingen. Permanente ontharing biedt als enige techniek een  definitieve oplossing voor ontgewenste haargroei.
Permanente ontharing is de oplossing  voor het definitief verwijderen van ongeweste haargroei op een veilige een duurzame  manier. 


 

Hoe werkt laserontharing?


Tijdens de behandeling wordt de huid eerst ontsmet vooraaleer we starten met het laseren.  Er wordt een laagje verkoelende gel aangebracht waarna we starten met de behandeling. De  gekoelde behandelkop van de laser wordt op de huid geplaatst waarna we starten met  laseren. De energieflits richt zich op het pigment onderaan de haarwortel, de onderliggende  weefsels worden hierbij niet aangetast.

Per puls worden meerdere haartjes bereikt. Hierdoor worden de haarwortels vernietigd en kunnen de haartjes niet meer teruggroeien. Een bijkomend voordeel is dat de grootte van de poriën afneemt en de huid niet enkel  zachter aanvoelt, maar er ook glad en verzorgd uitziet. Wanneer we klaar zijn met de  laserontharing brengen we een specifieke crème aan die de huid zal verzachten en  kalmeren. 

Voor wie is de laserontharing geschikt?

Permanente laserontharing is de oplossing voor ongewenste haargroei bij vrouwen en  mannen, en dit op alle delen van het lichaam, voor zowel esthetische als therapeutische  doeleinden (ingegroeidehaartjes, haarwortelontsteking door veelvuldig scheren).
 


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een laserbehandeling is het meest actief op de haren die in de groeifase zitten. Omdat niet  alle haren zich tegelijkertijd in deze groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig  om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarom wordt tussen de laserbehandelingen  bij voorkeur een tussentijd van 6 tot 8 weken genomen. Het aantal nodige sessies is  afhankelijk van de soorten haren en de mate van overbeharing.
Gemiddeld zijn er een 8- tal behandelingen nodig.

Na elke behandeling ziet u een duidelijke vermindering in het aantal  haartjes.
Na een succesvolle laserbehandeling zijn 85 à 95% van de haartjes definitief  verdwenen, tijdens een jaarlijkse nabehandeling worden ook de overige en nieuwe haartjes  verwijderd.

 

#nldbeauty

bottom of page