top of page

HYDRAJET facial

Ontdek de super trendy behandeling voor een stralende huid!

Hydrajet facial

De Hydrajet facial is een super trendy allround behandeling die zorgt voor een instant  zuivere huid. Deze multi-inzetbare gelaatsbehandeling werkt op het reduceren van  talgophopingen, verfijne van lijntjes, grove poriën, roodheden. Doordat we de behandeling  kunnen aanpassen aan de wensen en noden van jouw huid is deze behandeling geschikt  voor vrijwel elke klant.

Hydrajet facial voor een stralende huid! 


De Hydrajet Facial bied je een op maat gemaakte behandeling dat je huid een echte boost geeft.  

Hoe werkt de Hydrajet Facial behandeling?

We starten met een grondige huidanalyse. Daarna wordt de behandeling op maat uitgewerkt. We werken met specifieke capsules die de huid en instant stralende glow geven. De technologie achter deze behandeling berust op vacuüm dermabrasie met specifieke peptiden. 
We starten bij deze behandeling met de huid te zuiveren. Daarna gaan we over tot het voeden van de huid. De behandeling kan aangevuld worden met een handstuk aangepast aan de conditie van de huid.  

 

Voor wie is Hydrajet Facial geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De behandeling wordt toegepast bij iedereen die de kwaliteit van zijn of haar huid wil optimaliseren.
Elk huidtype  kan dus van een Hydrajet Facial genieten.
Door de uitgebreide behandeling en de extra  opties kunnen we jouw verzorging personaliseren op maat van de verschillende huidindicaties, zoals pigmentatie, fijne lijntjes en vergrote poriën.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij de Hydrajet Facial werken we meestal in kuurvorm. Vanaf behandeling 1 is er een instant  glowy effect waarneembaar. Wanneer we werken op huidverbetering bepalen we de aantal  behandelingen na de huidanalyse. We raden aan om de behandeling eenmaal per maand te  laten uitvoeren.

pexels-john-tekeridis-3212164.jpg
pexels-gustavo-fring-3985338.jpg
bottom of page