top of page

ice cryo facial

Ontdek de nieuwste generatie Ice Cryo Facial behandeling!

De Ice Cryofacial is een behandeling die de gezondheid en jeugdige uitstraling van de huid verbeterd door met een gecontroleerde applicator de huid te koelen. De behandeling start met het exfolieren van de huid , om de buitenste laag van de dode huidcellen in het gezicht te verwijderen terwijl het vervolgens de groei van nieuwe cellen daaronder te stimuleren.
 

De vooruitstrevende technologie van Ice Cryofacial geeft ons de mogelijkheid om precies die probleemgebieden aan te pakken waar u zich het meest zorgen over maakt, waardoor we elke Ice Cryofacial behandeling kunnen aanpassen aan uw specifieke huidverzorgingsbehoeften. Vele atleten en beroemdheden zijn enthousiast over de Ice Cryofacial en met zulke effectieve resultaten is dat zeker begrijpelijk! Al na de eerste sessie zult u merken dat uw huid meer straalt en u er uitgerust uitziet. Lees verder om te ontdekken op welke vier manieren een simpele iceCryofacial de gezondheid en het uiterlijk van de huid kan verbeteren.

 

 
Verbetering van bloedcirculatie


Tijdens uw Ice Cryofacial wordt er op een geconcentreerde en pijnvrije manier kou toegepast op uw gezicht en/of nek. Deze intense kou zorgt ervoor dat de bloedvaten zich samentrekken en daarna verwijden, wat leidt tot een toename in de bloedstroming. Het toenemen van de bloedstroming zorgt ervoor dat er belangrijke enzymen en voedingsstoffen kunnen aankomen in de huid terwijl de giffen die schade toebrengen juist wegtrekken.
Op de lange termijn zal de bloedcirculatie verbeteren, waardoor de huid gezonder en sterker wordt vooral in het vechten tegen bacteriën en infecties. Mensen die last hebben van huidproblemen zoals eczeem zien vaak langdurige positieve resultaten door het gebruik van regelmatige Cryofacial behandelingen.

 
 

 
Vergroten van Collageenproductie


Collageen productie is essentieel in het geven van een jeugdig uiterlijk aan het gezicht. Het is een belangrijke proteïne in het lichaam wat zorgt voor het veilig houden van de organen, het verbinden van ligamenten met de botten, het versterken van de bloedvaten en vooral het stevig en elastisch houden van onze huid. In onze jonge jaren werkt het lichaam constant aan het produceren van collageen, maar zodra we ouder worden neemt deze productie af. De afname in collageen productie zorgt voor die vervelende rimpels.

Daarnaast worden deze verergerd door onze moderne levensstijl, wat ervoor zorgt dat onze huid blootgesteld wordt aan vervuiling, gifstoffen en stress. Dit kan allemaal leiden tot het verlies van elasticiteit in het gezicht, het verdiepen van rimpels, het veroorzaken van wallen onder de ogen en het versnellen van andere tekenen van veroudering. Gelukkig activeert elke Cryofacial de collageen productie onder de huid wat de rimpels doet verminderen strijt en zo een vollere huid creëert met een jonge uitstraling. Terwijl het gezicht rustig de geconcentreerde applicatie van de kou ondergaat, wordt de huid gelijk strakker en verandert de teint naar een jongere gloed. Met opvolgende behandelingen, die de collageen productie verbeteren, kunt u uiteindelijk de tekenen van het ouder worden vertragen!

 
Afnemen van porie grootte

Wanneer u vaak last heeft van mee-eters kan dit liggen aan de poriën. Grote poriën zorgen ervoor dat vuil, olie en andere viezigheid gemakkelijk in de huid komt. Dit zorgt voor vervelende mee-eters en als deze er eenmaal zijn is het lastig om er weer vanaf te komen. Maar vanaf nu zullen ze niet meer uw leven beheersen. Met de kracht van Cryofacials kunt u terugvechten en zo uw huid terugkrijgen. Tijdens elke Cryofacial zorgt de kou ervoor dat de poriën strakker worden en verkleinen.
Dit maakt het lastiger voor viezigheid en gifstoffen om de huid te besmetten. Cryofacials exfoliëren daarnaast de huid wat er niet alleen voor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd, maar ook helpt met het verjongen van de nieuwe huidcellen. Dit helpt de nieuwe cellen om glad en gezond te groeien. Door regelmatige behandelingen kunnen de effecten langdurig zijn en geven ze u een heldere, prachtige huid die iedereen mag zien.

 
 
Vermindert wallen en gezwollen ogen

Een van de eerste dingen die bij mensen opvallen zijn de ogen. Daarom is het volkomen logisch dat we de huid rondom onze ogen er gezond en aantrekkelijk willen laten uitzien. Helaas zorgen onze drukke werkschema’s en stressvolle levens ervoor dat het moeilijk is om onze huid de voedingsstoffen en rust te gunnen die het zo erg nodig heeft.

Gelukkig kunt u de huid rondom uw ogen een extra oppepper geven door de kou van Cryofacial. De geconcentreerde applicatie van de kou op uw gezicht zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en het bloed sneller stroomt.

 

Wanneer uw bloedcirculatie verbeterd zult u merken dat er een meer gelijke teint is te zien op uw gezicht, een afname van irritatie en gezwollenheid rond de ogen en een vermindering van wallen onder uw ogen.

pexels-john-tekeridis-3212164.jpg
pexels-gustavo-fring-3985338.jpg
bottom of page